Gosia Lammers, z siedzibą w Ubachsberg 65 3825DA Amersfoort w Holandii, jest odpowiedzialna za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z tym oświadczeniem o ochronie prywatności.

Dane kontaktowe: www.gosialammers.com Ubachsberg 65 3825DA Amersfoort, Holandia +31616191982

Dane osobowe, które przetwarzamy
Gosia Lammers przetwarza Twoje dane osobowe, korzystając z naszych usług i / lub przekazując nam te informacje. Poniżej znajduje się przegląd danych osobowych, które przetwarzamy:
– Imię i nazwisko
– Adres e-mail
– Adres IP
– Inne dane osobowe, które aktywnie udostępniasz, na przykład, tworząc profil na tej stronie internetowej, w korespondencji i przez telefon
– Dane dotyczące lokalizacji
– Informacje o twoich działaniach na naszej stronie internetowej
– Przeglądarka internetowa i typ urządzenia

Specjalne i / lub poufne dane osobowe, które przetwarzamy
Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu zbierania danych o odwiedzających witrynę, którzy są młodsi niż 16 lat. Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekunów. Nie możemy jednak sprawdzić, czy użytkownik jest starszy niż 16 lat. Dlatego zachęcamy rodziców do angażowania się w działania online swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zgromadziliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tego pozwolenia, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@gosialammers.com, a my usuniemy te informacje.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe
Gosia Lammers przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach:
– Obsługa płatności
– Wysyłanie naszego biuletynu i / lub broszury reklamowej
– Żeby podjąc kontakt telefoniczny lub wysłać e-mail, aby wykonać nasze usługi
– Informacja o zmianach w naszych usługach i produktach
– Dostarczenie towarów i usług
– Gosia Lammers analizuje Twoje zachowanie na stronie internetowej w celu ulepszenia strony internetowej i dostosowania zakresu produktów i usług do Twoich preferencji.
– Gosia Lammers przetwarza również dane osobowe, jeśli jesteśmy do tego prawnie zobowiązani, np. dane, których potrzebujemy do naszego zeznania podatkowego.

Jak długo przechowujemy dane osobowe
Gosia Lammers nie przechowuje Twoich danych osobowych dłużej niż jest to absolutnie niezbędne do realizacji celów, dla których zbierane są Twoje dane. Korzystamy z następujących okresów przechowywania następujących (kategorii) danych osobowych:

Imię, email adres i miejsce zamieszkania >W celu wysłania newslettera> Aż do wypisania się z newslettera

Udostępnianie danych osobowych stronom trzecim
Gosia Lammers nie sprzedaje Twoich danych stronom trzecim i udostępnia je wyłącznie wtedy, gdy jest to niezbędne do wykonania naszej umowy z Tobą lub do wywiązania się z obowiązku prawnego. Z firmami, które przetwarzają Twoje dane na nasze zlecenie, zawieramy umowę o udostępnianiu danych, aby zapewnić ten sam poziom bezpieczeństwa i poufności Twoich danych. W takich przypadkach Gosia Lammers pozostaje odpowiedzialne za przetwarzanie danych.

Pliki cookies lub podobne stosowane przez nas techniki
Gosia Lammers korzysta z funkcjonalnych, analitycznych i śledzących plików cookie. Plik cookie to mały plik tekstowy zapisywany w przeglądarce komputera, tabletu lub smartfona podczas pierwszej wizyty na naszej stronie internetowej. Gosia Lammers wykorzystuje pliki cookie o czysto technicznej funkcjonalności. Zapewniają one, że witryna działa poprawnie i że na przykład zapamiętywane są preferowane ustawienia. Te pliki cookie są również wykorzystywane do prawidłowego działania naszej witryny i jej optymalizacji. Ponadto umieszczamy pliki cookie, które śledzą Twoje nawyki przeglądania, abyśmy mogli oferować spersonalizowane treści i reklamy. Podczas Twojej pierwszej wizyty na naszej stronie poinformowaliśmy Cię o tych plikach cookie i poprosiliśmy Cię o pozwolenie na ich umieszczenie. Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając swoją przeglądarkę internetową w taki sposób, aby nie zapisywała plików cookie. Ponadto możesz również usunąć wszystkie informacje zapisane wcześniej w ustawieniach przeglądarki.

Newsletter
Newsletter jest wysyłany wyłącznie do osób, które zapisały się do newslettera Gosia Lammers i/lub klientów Gosia Lammers. Jeśli nie chcesz już otrzymywać biuletynu, możesz w każdej chwili z niego zrezygnować.

Dostęp, zmiana lub usuwanie danych
Masz prawo do dostępu, zmiany lub usuwania swoich danych osobowych. Masz również prawo wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych lub sprzeciwić się przetwarzaniu Twoich danych osobowych przez Gosia Lammers oraz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz zwrócić się do nas o przesłanie danych osobowych, które gromadzimy, do Ciebie lub innej wymienionej przez Ciebie organizacji w postaci pliku komputerowego. Możesz przesłać prośbę o dostęp, zmianę, usunięcie, przekazanie danych osobowych lub prośbę o anulowanie Twojej zgody lub sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych na adres kontakt@gosialammers.com. Ponieważ chcemy mieć pewność, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie razem z wnioskiem kopii Twojego dokumentu tożsamości (np. kopia dowodu osobistego lub paszportu) . Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Udzielimy odpowiedzi na Twój wniosek tak szybko, jak to możliwe, ale nie później niż w ciągu czterech tygodni. Gosia Lammers pragnie również poinformować Cię o możliwości złożenia skargi do krajowego organu nadzorczego Autoriteit Persoonsgegevens (Urzędu ds. Ochrony Danych Osobowych w Holandii). Można to zrobić za pomocą następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Jak zabezpieczamy Twoje dane osobowe
Gosia Lammers poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie kroki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i zmianom bez Twojej zgody. Jeśli uważasz, że Twoje dane nie są odpowiednio chronione lub zauważysz oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta wysyłając e-mail na adres: kontakt@gosialammers.com

Zmiany i pytania
Gosia Lammers zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszym oświadczeniu o ochronie prywatności. Gosia Lammers sugeruje, abyś regularnie śledził zmiany w niniejszym oświadczeniu o ochronie prywatności. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub uwagi dotyczące niniejszego oświadczenia o ochronie prywatności Gosia Lammers, możesz skontaktować się z Gosia Lammers pod adresem Ubachsberg 65 3825DA Amersfoort Holandia, telefonicznie: +31616191982 lub mailowo: kontakt@gosialammers.com.

Data aktualizacji: 3 stycznia 2019